Βιογραφικό

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ - Μιχάλης Καλινδέρης

Πτυχιούχος Βιολογίας Πανεπιστημίου St.Francis (ΗΠΑ)
Πτυχιούχος Δρ.Χειροπρακτικής Palmer College of Chiropractic West (ΗΠΑ)
Μέλος Συλλόγου Ελλήνων Χειροπρακτών
Μέλος Ευρωπαϊκής Ένωσης Χειροπρακτών
Μέλος Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Χειροπρακτικής
Μέλος Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χειροπρακτικής

Ο Μιχάλης Καλινδέρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ασχολήθηκε απο νωρίς με την καλαθοσφαίριση και αγωνίστηκε στην Α2 και Β' εθνική κατηγορία με τις ομάδες του Α.Ο. Νέας Σμύρνης "Ο ΜΙΛΩΝ' και Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου. Το 1998 μετέβη στις ΗΠΑ με πλήρη αθλητική υποτροφία, αγωνιζόμενος στο κολλεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ, σπουδάζοντας παράλληλα τις θετικές επιστήμες. Το 2002 αποφοίτησε απο το University of Saint Francis (Illinois) με πτυχίο στην βιολογία και υποειδίκευση στη χημεία. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Palmer College of Chiropractic West, στο San Jose της California, και το 2007 αποφοίτησε με τον τίτλο του Δρ.Χειροπρακτικής.
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ο Μιχάλης Καλινδέρης κατατάχθηκε στην Πολεμική Αεροπορία και εξετέλεσε την 12μηνη θητεία του στα ιατρεία της 112 Πτέρυγας Μάχης, στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας. Σήμερα ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Οι σελίδες του ιστοτόπου AthensChiropractic.gr περιλαμβανομένου του περιεχομένου και της δομής του ιστοτόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Συγκεκριμένα, οποιαδήποτε αναπαραγωγή, προσαρμογή, μετάφραση, αποθήκευση και επεξεργασία σε άλλα μέσα, περιλαμβανομένης της αποθήκευσης ή της επεξεργασίας με ηλεκτρονικά μέσα, υπόκειται σε προστασία πνευματικών δικαιωμάτων. 

Copyright © 2013 AthensChiropractic.gr